Gogosi de post cu mere si banane

de Lau in Dulciuri, 4 Oct 2011 | 3884 vizualizari

 

by epurasha

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • un praf de sare
  • 1 cub drojdie
  • 50 g ulei
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 4 linguri apa calda
  • 150 g iaurt vegetal
  • 100 g zahar
  • esenta de lamie
  • 1 mar
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post cu mere si banane:

Intr-un pahar se amesteca drojdia cu apa calduta si o lingura de zahar, se lasa 10 minute sa faca besicute deasupra.


Se cerne faina intr-un lighean, se adauga zaharul si sarea. Se amesteca si se face gaura in mijloc, unde se adauga drojdia, iaurtul amestecat cu bicarbonatul. Framantam adaugand ulei treptat, apoi acoperim cu un prosop curat. Lasam la dospit o ora, intr-un loc ferit de curent.


Intindem o foaie, adaugam banana si marul taiat cubulete. Se presara zahar deasupra fructelor si rulam cat mai strans. Taiem rondele, le presam putin cu mana. Se prajesc in baie de ulei incins.


Se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post cu mere si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

06.10.2011, 14:30

oana

mihaelar63 1

06.10.2011, 18:01

Am pus la favorite

adry88 1

08.10.2011, 21:26

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor