Gogosi glazurate

de Lau in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 1827 vizualizari

 

mi-a facut miha pofta cu gogosile(le-am vazut pe blog)nu am rezistat tentatiei,
au fost delicioase(eu am adaptato cu ce-am avut in casa)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50 g unt
  • 100 g lapte
  • 100 g smantana
  • 1 plic de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 100 g zahar
  • coaja de portocala
  • 1 ciocolata amaruie
  • 3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi glazurate:

Incalzim laptele cu untul zi zaharul,


Amestecam faina cu restul ingredientelor si adaugam laptele,framantam pana rezulta un aluat nelipicios,acoperim cu un prosop si lasam pana isi dubleaza volumul.


Framantam un pic ca sa iasa aerul si intindem o foaie pe masa infainata,taiem cercuri cu un pahar si in mijloc facem inca un cerc(eu am folosit un capac de la sticla)mai lasam putin pe masa sa creasca dupa care le prajim in ulei incalzit bine,le scoatem pe un prosop absorbant.


Topim ciocolata cu smantana si trecem gogosile prin ciocolata,le asezam pe un platou,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

09.03.2012, 19:40

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:05

foarte gustoase

Lau 1

20.03.2012, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Crofne banatene