Gogosi glazurate cu ciocolata alba

de Bya Ralu in Dulciuri, 3 Feb 2017 | 2248 vizualizari

 

Reteta este luata de la Camelya, eu le-am modificat ca nu mi-a placut cum ieseau si le-am facut mici :))
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 1 plic drojdie 7 g
  • 180 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare

Pentru glazura: ciocolata alba diferite bomboane

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi glazurate cu ciocolata alba:

Laptele se pune la incalzit, se adauga si untul si se amesteca pana cand se topeste.

Intr-un castron, punem faina, zaharul, drojdia, praful de sare si amestecam.

Intr-un bol, amestecam bine oul si il turnam peste faina.Treptat, se adauga si laptele cu untul topit, si se framanta bine, daca mai este nevoie, se mai pune faina, altul trebuie sa fie nelipicios.

Se acopera cu un prosop si se lasa timp de 1 ora la loc cald.

Se pune pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul, forma o faceti ce ce dimensiune de pahar doriti.

Se pun la prajit in ulei incins si se scot pe un servet de hartie.

Se lasa sa se raceasca complet.

Ciocolata alba se topeste la bain marie. Se trec gogosile in ciocolata si in bomboane.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi glazurate cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frantuzeasca cu ciocolata