Gogosi glazurate cu ciocolata alba

de Bya Ralu in Dulciuri, 3 Feb 2017 | 373 vizualizari

 

Reteta este luata de la Camelya, eu le-am modificat ca nu mi-a placut cum ieseau si le-am facut mici :))
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 1 plic drojdie 7 g
  • 180 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare

Pentru glazura: ciocolata alba diferite bomboane

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi glazurate cu ciocolata alba:

Laptele se pune la incalzit, se adauga si untul si se amesteca pana cand se topeste.


Intr-un castron, punem faina, zaharul, drojdia, praful de sare si amestecam.


Intr-un bol, amestecam bine oul si il turnam peste faina.Treptat, se adauga si laptele cu untul topit, si se framanta bine, daca mai este nevoie, se mai pune faina, altul trebuie sa fie nelipicios.


Se acopera cu un prosop si se lasa timp de 1 ora la loc cald.


Se pune pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul, forma o faceti ce ce dimensiune de pahar doriti.


Se pun la prajit in ulei incins si se scot pe un servet de hartie.


Se lasa sa se raceasca complet.


Ciocolata alba se topeste la bain marie. Se trec gogosile in ciocolata si in bomboane.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi glazurate cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:40

Bya Ralu 1

05.02.2017, 21:24

mihaelar63 1

08.02.2017, 17:19

Bune mai mici . Le topesti dintr-una

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kinder Pingui