Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Amestecam apa cu laptele si punem la fiert impreuna cu untul,sarea si zaharul.
Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas.
Lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Punem aluatul intr-un sprit si modelam spiralele direct in uleiul bine incins,incepanad din centru si invartind de jur imprejur pana obtinem diametrul dorit.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe un prosop absorbant,sa se scurga excesul de grasime.
Se servesc cu zahar pudra si scortisoara.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola