Gogosi spiralate

de Miha in Dulciuri, 25 Sep 2009 | 4358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 125 g unt
  • un varf cutit sare
  • 1 lingura zahar
  • 150 g faina
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi spiralate:

Amestecam apa cu laptele si punem la fiert impreuna cu untul,sarea si zaharul.
Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas.
Lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Punem aluatul intr-un sprit si modelam spiralele direct in uleiul bine incins,incepanad din centru si invartind de jur imprejur pana obtinem diametrul dorit.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe un prosop absorbant,sa se scurga excesul de grasime.

Se servesc cu zahar pudra si scortisoara.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi spiralate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

25.09.2009, 15:29

Miha, nu era data reteta. Era o emisiune pe discovery travel. Nici nu mai tin minte prin ce tara era ... aiurita mai sunt

Bunica 1

25.09.2009, 17:12

Aluatul este asemanator cu cel de ecler. In interior sunt pline?

Oana 1

25.09.2009, 18:49

Cred ca sunt delicioaseeee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Galusti cu gem