Gordon bleu cu cascaval afumat

de Rocsi in Pui, 29 Mai 2010 | 3438 vizualizari

 

Daca tot am primit niste cascaval de casa ,afumat am zis sa incep sa il intrebuintez.si pot sa zic ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • cateva felii de cascaval afumat
  • pastrama cateva bucatele
  • ardei rosu
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cascaval afumat:

Pieptul de pui se spala bine ,se taie bucati nu foarte mari ,se bate cu ciocanul de snitele.


acestea se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa cam jumatate de ora.


cascavalul se taie felii subtiri.


pastrama si ea de asemenea se feliaza subtire.


ardeiul rosu se taie fasii lungi si subtiri.


pe fiecare bucata de carne se pune o felioara de cascaval,una de pastram si ardei rosu.


se ruleaza strans si se prinde cu scobitori(la mine nu au mai trebuit prinse ca s-au rulat bine).


ouale se bat bine,se pune laptele,faina cat sa fie un aluat cam ca la clatite,piper si vegeta.


pe o farfurie se pune pesmet.


fiecare gordon se da prin amestecul cu oua,apoi cu pesmet din abundenta.


intr-o tigaie se pune ulei ,ceva mai mult,si cand e incins se pun gordoanele la prajit rand pe rand.


cand sunt gata le scoateti pe un servet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

01.06.2010, 12:49

roberta nu o baga in seama pe ela ...de fapt ea e cea rea dar acu se da mare mielusea...multumesc adinacarla

ela 1

01.06.2010, 13:09

alinutzika 1

06.08.2011, 23:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Brasovence gratinate