Granola

de Catalinaflorea in Dulciuri, 11 Iul 2015 | 2959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingura merisoare
  • 1 lingura migdale
  • 1 lingurita scortisoara
  • fulgi de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Granola:

Se amesteca toate ingredientele, se aseaza in tava si se da la cuptor pentru 10 minue la 200 grade. Se serveste cu lapte sau iaurt grecesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Granola" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tavalita lui Sabina