Desert in 5 minute

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 20 Iul 2010 | 7556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri faina
  • 4 linguri de zahăr
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 linguriţă de espresso / cafea instant
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • 3 linguri de ulei
  • vanilie 
  • 100 ml frisca
  • 100 g dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert in 5 minute:

Ingredientele uscate se amesteca cu cele umede si se pune compozitia in 2 cani de ceai(nu se umplu,doar 2/3) si se pun in cuptorul cu microunde la 750 w timp de 3,5 min.Se scot din cuptor,de jur imprejur se desface cu lama unui cutit si se rastoarna.

Se taie in felii potrivite.Frisca se bate tare.Pe farfurie se aseaza o felie de pandispan,se acopera cu o lingura de frisca,o lingurita de dulceata,felie de pandispan,frisca,dulceata!

Gata in 5 min,devorat in 2:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert in 5 minute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Irina 1

20.07.2010, 20:46

Wow, rapid si delicios!

alutza 1

20.09.2010, 20:50

Super bun a iesit!!!
Nu am avut frisca, si nici dulceata, asa ca am frecat niste crema de branza Almette cu zahar pudra si am pus intre felii.

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 20:57

ma bucur ca ti-a iesit,cred ca afost bun cu,crema de branza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Savarine