Prajitura de post cu mere

de mihasara in Dulciuri, 3 Dec 2015 | 617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1/2 cana gris
  • 1/2 cana pesmet
  • 200g margarina
  • scortisoara
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu mere:


  1. Dam merele pe razatoare si adaugam scortisoara si coaja de lamaie.

  2. Intr-un vas amestecam zaharul cu faina, grisul si pesmetul.

  3. Impartim margarina in 3 bucati.

  4. Ungem tava cu margarina, adaugam jumatate din amestecul de faina,

  5. Asezam peste stratul de faina jumatate din compozitia de mere.

  6. Punem pe toata suprafata merelor a doua bucata de margarina taiata cubulete.

  7. Presaram restul de amestec de faina.

  8. Asezam si cealalta jumatate de compozitie de mere dupa care presaram si margarina ramasa si dam la cuptor.

  9. Tinem tava in cuptor la foc mediu circa 30 de minute pana sunt coapte merele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

03.12.2015, 15:47

buna

Rocsi 1

03.12.2015, 19:53

Ce buna!

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:54

super prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu mere