Gratar aromat cu cartofi Wadges

de luminita20_2006 in Porc, 15 Oct 2010 | 3536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -carne de porc file si pulpe pui(400 gr)
  • Marinada:
  • 100 ml vin alb-
  • 3 frunze busuioc proaspat-
  • rozmarin
  • -sare
  • -piper-
  • coriandru
  • - zeama de la o lamaie
  • -sos worcester 2 lingurite
  • Cartofi Wadges-
  •  cartofi-
  • ulei masline-
  • boia dulce-
  • curri-
  • piper
  • maghiran-
  • cimbru
  • sos cu otet balsamic (sau puteti face o reductie de otet balsamic)-
  • 50 mlotet balsamic
  • -20mlvin-
  • 20 ml sos soia
  • -1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar aromat cu cartofi Wadges:

Gratar aromat.


Se dezoseaza pulpele. Se face marinada din amestecul de vin, sos worcester, zeama lamaie si aromele mentionate . Se pune canea la macerat cel putin 4 ore. Dupa care se incinge gratarul se pune carnea. Se unge din cand in cand cu marinada. !!!CARNEA SE INTOARCE NUMAI O SINGURA DATA PE O PARTE SI O SINGURA DATA PE PARTEA CEALANTA.!!!



Cartofii Wedges:


Cartofii se curata se spala si se taie in doua apoi iarasi in doua sau in trei . Se face un amestec din ulei masline boia dulce,curri, piper,maghiran, cimbru.Se trec cartofii prin amestecul obtinut si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt. Se dau la cuptor 40 min.


Sos de otet balsamic:


Se pun la fiert toate ingredientele pana cand scad la jumate. Reductia de otet balsamic. se pune la fiart doar otet balsamic catevaminute pana cand devine o crema .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar aromat cu cartofi Wadges" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

16.10.2010, 01:49

si eu vreauuuuuuuuu

luminita20_2006 1

16.10.2010, 17:28

OO VAD CA AM CERERE

lilik 1

16.10.2010, 17:38

si euuuuuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu chiftelute si sos