Gratar de porc cu cartofi prajiti :)

de papabundetot in Porc, 13 Iul 2014 | 1595 vizualizari

 

Asta a fost pranzul de astazi,extrem de simplu si usor,cred ca si un copilas ar fi capabil sa il faca :) partea interesanta insa este ca odata cu pregatirea acestui banal preparat am descoperit cateva calitati ale sosului de peste :),fapt care m-a si determinat sa postez aceasta reteta in blog.

 

INGREDIENTE

Am folosit pentru gratar:

  • 10 felii pulpa de porc
  • 3 linguri sos de peste
  • 1 lingurita otet de orez
  • 1/2 lingurita 5 spices
  • 1/2 lingurita garam masala
  • praf chilly

Garnitura: cartofi,ulei ,sare

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc cu cartofi prajiti :):

Acum 2 seri scosesem din congelator pulpa de porc cu gandul de a face un gratar pentru ca imi era dor de gustul acela pe care il da prepararea carnii la gratar,insa,am lasat carnea la dezghetat in frigider,pana a 2-a zi,apoi am marinat-o cu otet de orez,sos de peste,5 spices,garam masala si am pus-o intr-o punga de plastic,cu tot cu lichid si am bagat-o inapoi in frigider.Din anumite motive,seara trecuta nu am mai preparat-o si ea a ramas tot acolo,cu marinata pe ea,iar astazi deja trebuia facut ceva,asa ca…am luat carnea si am gatit-o pe tigaia grill din dotare,incinsa bine la focul aragazului si unsa cu cateva picaturi de ulei.


Cu siguranta si faptul ca nu am mai pregatit de mult carne la gratar dar si marinata,au ajutat carnea sa capete un gust senzational,s-a fragezit foarte tare (in mod normal carnea la gratarul de pe aragaz este ceva mai uscata),a fost suculenta si aromata iar asta ,m-a determinat sa impartasesc cu voi aceasta reteta in aparenta extrem de banala


Cartofii i-am prajit pe aragaz in baie de ulei si am completat meniul cu o salata de vara,racoroasa,asezonata cu busuioc din ghiveciul propriu


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc cu cartofi prajiti :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (12)

robert_badica 1

13.07.2014, 20:17

MOKUSKA 1

13.07.2014, 21:33

cel mai bun

alilianaa 1

13.07.2014, 22:27

delicios...potrivit pentru duminica.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Gratar de porc pe tigaie grill