Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Savureaza o reteta delicioasa si usor de preparat. Combinatia perfecta de carne de porc frageda si ciuperci aromate, ideala pentru o cina rapida si gustoasa!
Pentru acest Escalop de porc cu ciuperci - Reteta pentru un preparat fraged si aromat, ai nevoie de ingredientele urmatoare: cotlet porc, rosii, ciuperci, usturoi ceapa, condimente.
Cum se prepara Escalop de porc cu ciuperci - Reteta pentru un preparat fraged si aromat
Cotletul se condimenteaza si si rumeneste in cateva linguri de ulei, pe ambele parti(aprox15 min). Intr-o cratita se pun ceapa tocata marunt si cateii de usturoi tocati impreuna cu 2-3 linguri de ulei. Se calesc putin,apoi se adauga sarea,piper,patrunjel si boia si se amesteca.Se adauga faina si se amesteca energic pana se "prajeste",apoi se adauga apa si fir subtire amestecand incontinuu.Se adauga si rosiile pasate.Ciupercile se curata de pielita,se spala,se taie felii mai groase si se stropesc cu o lingura de otet(pentru a-si pastra culoarea alba),se adauga sosului si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.Se mai poate adauga apa.Cand si sosul si carnea sunt gata,sosul se toarna in ceaun peste carne si se mai lasa pe foc 5 min. Am servit alaturi de orez fiert cu sare si piper!
Incearca si reteta de Escalop de vitel cu ciuperci sau varianta de Escalop de porc in sos de mustar.
Iti recomandam si reteta de Escalop boieresc, foarte gustos.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola