Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor.

de lilik in Porc, 6 Iul 2011 | 6385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze(1 daca este mare)
  • 1 ceapa
  • 400 ml suc de rosii
  • 2 foi de dafin
  • putin cimbru
  • 6 felii ceafa de porc
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor.:

Tocam varza fideluta si o frecam cu sare,apoi o lasam 5-10 minute.


Intre timp tocam ceapa marunt si o punem la calit cu putin ulei.cand incepe sa se rumeneasca punem sucul de rosii si varza,amestecam cat sa se inmoaie dupa care punem apa pana la nivelul verzei.


Lasam sa fiarba 20-25 de minute,apoi punem foile de dafin,cimbru,piper si mai lasam 2-3 minute pe foc,dupa care punem varza intr-o tava si deasupra asezam feliile de carne condimentate dupa plac.


Dam la cuptor la 180° pana carnea este rumenita.Cat timp tava este la cuptor trebuie sa intoarcem carnea,sa fie frumos rumenita pe ambele parti.


Servim calda cu ardei iute si mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:34

buna

Bunica 1

13.07.2011, 17:17

Wow, wow ce bine arataaa!

jolygina 1

01.09.2011, 09:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza