Placinta cu carne si ciuperci

de JulyCris in Porc, 19 Feb 2014 | 1145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat pt foietaj(o jumatate de pachet)
  • 500 gr carne tocata
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • delikat
  • 20 ml ulei
  • 1 ou+1 galbenus pt uns placintele
  • patrunjel uscat
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Aluatul se dezgeata. Se pregateste umplutura. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins,se adauga carnea si se caleste. Apoi se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile tocate si ele.Se lasa la calit in continuare.Se adauga condimentele toate dupa gust. Se lasa sa se racoreasca putin si se adauga oul. Se amesteca bine pana la omogenizare .


Pe blatul de lucru se intinde cu facaletul foaia. Se decupeaza sase patrate,se pun cate 2-3 linguri din compozitie si se ruleaza. Se pun in tava tapetata cu ulei,se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute,pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

20.02.2014, 09:16

_Alina_ 1

20.02.2014, 09:57

JulyCris 1

21.02.2014, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Suberec (Placinta turceasca)