Chiftele cu mozzarella

de adasev12 in Porc, 15 Noi 2011 | 3947 vizualizari

 

CEVA FF BUN...NO COMMENT!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata, de care doriti
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 cartof mai mare, sau 2 mai mici
  • Pesmet cat sa lege compozitia
  • 50 ml apa minerala
  • 200 g mozzarella taiata cubulete sau rasa
  • Ulei de masline sau de porumb pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mozzarella:

Din ingredientele de mai sus se prepara amestecul de chiftele. Se taie mozzarella cubulete mici, se pune putin ulei intr-un vas la indemana. Se ung mainile cu ulei, se ia putina compozitie si se aplatizeaza bine in palma, se pun cateva cubulete de mozzarella, se ia o alta bucatica de carne si se aplatizeaza si se pune peste mozzarella, sa o acopere bine, se bate in palma bine chifteluta, introrcand-o de pe o parte pe alta. Se bat marginile cu mana sa fie rotunda chifteluta si se pune la prajit in ulei incins, dar la foc mediu, ca sa se patrunda bine si sa se topeasca mozzarella. Se intorc de cateva ori de pe-o parte pe alta in timpul prajitului. Cand sunt rumenite fumos se scot pe un servet absorbant.

Se servesc calde alaturi de acest delicios sos de ardei.

Se poate adauga la compozitia de chiftele si un dovlecel mic razuit. Sau se pot face integral din dovlecei. Orice varianta este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos de rosii si busuioc