Escalop boieresc

de Sidy in Vita, 20 Sep 2011 | 7140 vizualizari

 

O reteta de week-end: escalop boieresc...
Un fel de mâncare delicios, dar şi foarte frumos. Ce poate fi mai potrivit pentru masa pe care o pregăteşti familiei tale ?Rezultatul şi părerea celor care vor gusta preparatul tău vor fi cu certitudine pe... gustul tău !
Ce sa mai, o masa pe cinste, o masa boiereasca!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 300 g ciuperci
  • 250 g cascaval feliat
  • 10 rosii cherry
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper Kotany
  • boia
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop boieresc:

Feliile de carne le batem putin cu batatorul de carne, le condimentam si le dam prin faina. Intr-o tigaie ceramica punem o lingura ulei  apoi prajim feliile de carne pe ambele parti.

Scoatem escalopul prajit si il pastram la cald. Taiem felii ciupercile.

Untul il topim in tigaie si calim ciupercile, impreuna cu usturoiul si la sfarsit patrunjelul verde tocat, cam 5 minute.

Peste feliile de escalop prajite asezam ciupercile apoi cate o feliuta de cascaval si 1/2 rosie cherry cu cate o frunzulita de patrunjel verde. Dam la cuptorul incins pentru gratinare  sau la cuptorul cu microunde 3-4 minute sa se topeasca cascavalul.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Servim escalopul alaturi de cartofi rumeniti si salata verde sau de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop boieresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Mihaela11_jo 1

21.09.2011, 11:00

La fav

mihaelar63 1

17.10.2014, 10:46

Ce dragut Eu am preparat escalop voievodal dupa o indelunga munca de documentare :http://www.bucataras.ro/retete/escalop-voievodal-61373.html. Nu am stiut sa caut mai aproape la tine )

Sidy 1

18.10.2014, 08:00

Multumesc Mihaela Ar trebui sa ne arati si noua escalopul tau....tare bun trebuie sa fie !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger