Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben)

de naty in Vita, 1 Oct 2009 | 4430 vizualizari

 

Am gasit in Cora hribi proaspeti si amintirea acestor minuni gustate prima oara in Apuseni mi-a revenit in minte instantaneu. Am gasit intr-o carte o reteta simpla de carne de vitel cu ciuperci pe care am adaptat-o impreuna cu sotul, intr-o fantezie proprie cu rezultat de vis...

 

INGREDIENTE

  • muschi de vitel
  • hribi proaspeti sau uscati
  • unt 70g
  • 1 ceapa medie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb sec
  • o felie de pepene galben taiat cubulete
  • sare, piper, condimente dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben):

Intr-o tigaie mare de teflon se topeste untul in care se adauga ceapa taiata pestisori si muschiul de vitel taiat in fasii mici (eu l-am lasat inainte cca 30 min la marinat in vin cu rozmarin) si se lasa sa se inabuse bine, cca 20 de min. Se adauga hribii bine scursi de apa (pt cei proaspeti este suficienta doar spalarea, cei uscati trebuie tinuti anterior minim 2-3 ore in apa calduta cu putin lapte). Se lasa amestecul sa fiarba in zeama proprie cam o ora, apoi se adauga cubuletele de pepene galben si dupa cateva minute vinul si usturoiul pisat sau taiat marunt si se stinge focul. Delicios, garantat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ANCA 1

02.10.2009, 19:12

arata bine de tot

rivka 1

02.10.2009, 20:30

cred ca e delicios....nu am mancat niciodata hribi...

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:50

waw

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii