Gratar din ficat de manzat

de Mitinita in Vita, 30 Ian 2011 | 8036 vizualizari

 

Imi rasfoiam blogul si am dat peste reteta sotului meu,eu desi nu sunt o mare amatoare de ficat gatit astfel chiar mi-a placut. Gratarul a fost facut la aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 1 ficat de manzat  proaspat
  • sare 
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din ficat de manzat:

 

Se spala ficatul si se taie in cuburi.

Se adauga pe bete,apoi se sareaza si se pipereaza.

Se da focul de la aragaz la tare si se tin betele cu ficatul peste flacara.

Se tin pana sunt facute,dar grija sa nu se usuce prea tare.

Noi l-am servit cu pita,rosii si un sos cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din ficat de manzat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Mitinita 1

30.01.2011, 21:41

or fi stiind barbatii astia vreun secret? ia sa aducem motanelu' incoace sa ne zica el despre ce-i vorba

mamaieelena 1

31.01.2011, 07:30

bun ficatul si prezentarea e frumoasa

DIANA B 1

31.01.2011, 11:17

............ si cu lipie libaneza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de vitel cu praz