Gratarel de pui cu cartofi ciupercute

de Rocsi in Pui, 11 Mar 2010 | 1897 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele sau 2 pulpe
  • 1 canita bere
  • 2 linguri ulei
  • 2 cartofi mari
  • vegeta
  • piper
  • un varf cutit boia dulce
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarel de pui cu cartofi ciupercute:

Copanelele se spala bine(eu le-am scos si pielita),le crestam.


usturoiul il tocam marunt.peste el punem berea,uleiul,piper,vegeta,boia dulce si le amestecam bine.


peste acest amestec punem copanelele si le dam la frigider circa 1 ora.


peste 1 ora punem gratarul pe foc si punem copanelele.


cartofii ii curatam,ii taiem felii apoi cu o forma de ciupercuta de fursecuri taiem cartofii(puteti face ce forme mai aveti de la fursecuri).


intr-o farfuri punem cativa stropi de ulei ,vegeta si un catel usturoi tocat,si punem pentru 10 min cartofii acolo.


dupa ce copanelele au stat 15 min pe gratar punem si ciupercutele de cartofi.


le intoarcem de pe o parte pe alta pana sunt gata.

 

TIPS-URI

1

puteti sa puneti si alte condimente peste pui.

2

serviti cu o muratura(eu am servit cu gogosari in sos).

3

daca nu va place berea puteti pune o canita de vin rosu(atat berea cat si vinul au rolul de a fragezi carnea).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarel de pui cu cartofi ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:22

nadina73 1

20.08.2010, 00:18

vreau5f

Rocsi 1

20.08.2010, 12:00

te servesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado