Copanele in crusta de iaurt

de _Alina_ in Pui, 6 Oct 2012 | 2613 vizualizari

 

Am preparat niste ciocanele de pui fragede, rumene si aromate... o nebunie. Va indemn sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • marinata:
  • 1 1/2 lingura sos de soia
  • 2 lgt condiment de pizza Fuchs
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt chili
  •  sare & piper
  • crusta:
  • 3 linguri iaurt
  • 1 galbenus
  • 1 lgt mustar
  • 1/2 lgt usturoi granulat (facultativ)
  • pesmet
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in crusta de iaurt:

1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si stergem cu un prosop de hartie.


2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp puteti trece imediat la pasul 4 ;)


3. Intr-un bol, amestecam iaurtul cu galbenusul, iaurtul, zeama de lamaie, mustarul si usturoiul.


4. Bagam ciocanelele in sosul de la pasul 3, apoi le dam prin pesmet.


5. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor 50 min la 190-200°C.


6. La 30 min dupa introducerea in cuptor, le scoatem si le ungem cu foarte putin ulei, apoi le bagam inapoi.


7. Peste inca 10 min scoatem din nou tava si intoarcem ciocanelele pe partea cealalta ;)

 

TIPS-URI

1

condimentul pentru pizza contine: usturoi, maghiran, piper, busuioc, oregano, cimbrisor, anason

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

_Alina_ 1

09.10.2012, 09:16

Dragilor serviti cu incredere!

Angelina_Elena 1

09.10.2012, 15:33

interesant!

_Alina_ 1

10.10.2012, 08:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Frigarui balineze - Sate Lilit