Gratin de cartofi cu branza Reblochon - Tartiflette

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 4718 vizualizari

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

21.02.2015, 14:30

bun bun

Bunica 1

21.02.2015, 14:33

Ce bunatate ne-ai adus!

Catalina L 1

21.02.2015, 14:35

v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare

Panacris 1

21.02.2015, 14:37

Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????

Bunica 1

21.02.2015, 14:38

Asa il aduce posta mai repede)))

mihaelar63 1

21.02.2015, 14:42

Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece

simona72 1

21.02.2015, 14:42

Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!

Catalina L 1

21.02.2015, 14:45

da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"

mihaelar63 1

21.02.2015, 14:49

Deci ai supervizor Foarte frumos

Catalina L 1

21.02.2015, 14:55

MotanLaOale 1

21.02.2015, 15:48

Rocsi 1

21.02.2015, 22:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi pai la cuptor