Gratin de zucchini

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 14 Iun 2020 | 2296 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

14.06.2020, 19:34

Ai vrut sa le arati concurentilor de la" Chefi la cutite" gratinul?))) Foarte buni gratinatii tai!

RODIMUR 1

14.06.2020, 19:40

Buni, chiar n-am văzut emisiunea, numai am citit ceva azi pe net, dar poate că este o idee bună,... Și dacă mă încurajezi astfel, Buni dragă, eu îți mulțumesc din suflet!

Bunica 1

14.06.2020, 19:46

mirela0911 1

14.06.2020, 20:02

Un preparat tare bun1 As servi o portie!

RODIMUR 1

14.06.2020, 20:04

Mulțumesc frumos, Mirela! Te servesc cu drag...!

vasimur 1

14.06.2020, 20:20

katty 1

14.06.2020, 20:47

Bun trebuie sa fie gratinul tau!

madi_marin 1

14.06.2020, 20:52

Un preparat usor si gustos, potrivit pentru o masa de vara

RODIMUR 1

14.06.2020, 21:02

Așa este, Madi! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Valclaudia 1

14.06.2020, 21:07

imi place!

RODIMUR 1

14.06.2020, 21:39

Mulțumesc frumos, Andreea!

RODIMUR 1

14.06.2020, 21:39

Mă bucur, Claudia! Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

14.06.2020, 22:09

Mulțumesc frumos, Merișor!

Gherca Daniela 1

15.06.2020, 08:45

anca_rm 1

15.06.2020, 08:52

Ce preparat bun ne-ai adus , cred ca a fost minunat . Am sa incerc si eu, . Imi place ca nu i-ai prajit .

RODIMUR 1

15.06.2020, 09:19

Viorica, nu cumpăr...!

RODIMUR 1

15.06.2020, 09:19

Mulțumesc frumos, Daniela!

RODIMUR 1

15.06.2020, 09:21

Mulțumesc frumos, Anca! Daaa, în rețeta originală erau prăjiți, dar dacă tot trebuiau dați la cuptor, n-avea nici un rost să-i supra prepar...

Ksenya 1

15.06.2020, 09:46

Imi place, arata apetisant tare!

RODIMUR 1

15.06.2020, 10:10

Mă bucur mult că-ți place, Ksenya și-ți mulțumesc mult pentru apreciere!

Rocsi 1

15.06.2020, 19:51

Este mai bine ca ai renuntat sa ii prajesti, pentru ca trag mult ulei, ca si vinetele si iesea mai gras preparatul! Asa este numai bun!

RODIMUR 1

15.06.2020, 20:43

Daaaa, Rocsi, îți dai seama că m-am gândit înainte la toate avantajele și dezavantajele respectării întocmai a rețetei și am făcut cum a fost mai bine și mai sănătos...Doar nu gătesc de ieri... Mulțumesc frumos!

mihaelar63 1

15.06.2020, 23:26

Vroiam sa punctez
aspectul cu absorbirea de mult ulei . Vad ca Rocsi a fost mai rapida Tentanta reteta

RODIMUR 1

16.06.2020, 00:09

Mulțumesc frumos, Mihaela! Cam toată lumea știe că la prăjire, legumele (și nu numai) absorb mult ulei, dar poate este bine să tot amintim asta celorlalți... Îți dai seama că acesta este motivul pentru care am renunțat de la bun început la prăjire...

dantes 1

17.06.2020, 10:56

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si telemea