Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

de Sidy in Curcan, 25 Ian 2013 | 7488 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

25.01.2013, 15:29

fain arata

Satisfyyourcravings 1

25.01.2013, 15:30

Ce ospăț!

MotanLaOale 1

25.01.2013, 15:32

bun bun

gaby_duceag 1

25.01.2013, 16:00

wow, ce combinatie!!

Bya Ralu 1

25.01.2013, 16:13

bun

delia64 1

25.01.2013, 16:20

Prezentare de exceptie,felicitari!!!
De bun nu mai vorbesc,se vede.

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:23

- Andreea - 1

25.01.2013, 16:47

gustos

kukibella 1

25.01.2013, 16:55

nico15 1

25.01.2013, 19:22

Gata sunt la masa, yumiiiiiiiiii.

jolygina 1

25.01.2013, 19:26

ce bine arata

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 19:49

bine arata

Rocsi 1

25.01.2013, 20:28

Mereu ma minunez cand vii cu o reteta..Mereu faci ceva nou pentru mine

Ade200 1

25.01.2013, 20:29

Arată de milioane!

elucubratiiculinare 1

25.01.2013, 23:29

waw, sună bine și arata si mai bine

Mihaela11_jo 1

26.01.2013, 07:35

Delicatese

danakarin 1

26.01.2013, 10:25

babi5 1

23.05.2014, 21:07

Bunnn! tare totul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale