Gris cu lapte

de madi_marin in Mancare copii, 1 Feb 2010 | 9944 vizualizari

 

E atat de simplu si atat de bun......nu cred ca e doar pentru copii....

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana de lapte
  • 4 lingurite cu zahar
  • gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Punem laptele la fiert la foc mic , adaugam zaharul si asteptam sa inceapa sa fiarba, apoi punem grisul usor in ploaie amestecand continuu pana obtinem o consistenta ca o smantana mai groasa. Mai lasam un pic pe foc si dam deoparte. Punem in castronel si servim cu gem, dulceata sau sirop de zahar ars ( ardem zahar intr-o craticioara, stingem cu apa si lasam la fiert pana ce s+a topit complet caramelul).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

02.02.2010, 14:27

vrem si noi o portie...

sice4u 1

03.02.2010, 20:13

madi_marin 1

03.02.2010, 20:42

parca spuneai ca iesi la bere, ce cauti la grisul meu cu lapte?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris