Gris cu sirop de zahar ars

de miremirc in Prajituri, 15 Oct 2011 | 7832 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 250 ml lapte
  • 2 lg gris de grau
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf cutit de sare
  • 1 lg zahar

Sirop de zahar ars:

  • 1 lg zahar
  • 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu sirop de zahar ars:

Punem laptele sa dea un clocot impreuna cu un varf cutit de sare, apoi treptat adaugam grisul; amestecam pana se fierbe grisul; dam deoparte si punem zaharul si zaharul vanilat. Turnam in castronelele din care vom servi si pregatim siropul.

Pe foc punem intr-o craticioara zaharul si lasam pana se topeste; adaugam apa si mai lasam pe foc, amestecand din cand in cand, pana se topeste tot zaharul. Acest sirop il turnam peste grisul fiert .


Este un desert super bun pentru copilasi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu sirop de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

16.10.2011, 00:01

ce mult imi place

MIUTA 1

17.10.2011, 17:53

Ce buuuuuuun

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:25

yamii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina