Guguluf cu banane

de lia maria in Prajituri, 5 Iul 2010 | 5658 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

05.07.2010, 15:27

Super prajitura! Tocmai am cumparat niste banane care au un gust ciudat Poate in prajitura vor fi mai bune.

lia maria 1

05.07.2010, 15:32

miha, daca sunt foarte coapte, chiar maronii, atunci pentru aceasta prajitura sunt numai bune

Julie 1

05.07.2010, 15:48

Interesanta reteta! Chiar merita incercata!

ana 1

05.07.2010, 15:59

Ce frumoasa este ,a iesit foarte faina.

mena29 1

05.07.2010, 16:17

Ce frumoasa e si miroase atat de bine

lia maria 1

05.07.2010, 16:49

Julie, Ana, Mena,

Ina 1

05.07.2010, 18:25

ce bine arata!

mihaelar63 1

05.07.2010, 23:12

lia , maine vin cu banane si unt acasa si eun vreau

Sidy 1

06.07.2010, 08:29

Minunat arata si sunt sigura ca este delicios Mai ai o feliuta si pentru mine ?

lia maria 1

06.07.2010, 09:29

Ina

lia maria 1

06.07.2010, 09:30

Mihaela, mult spor

lia maria 1

06.07.2010, 09:31

Sidy, cum sa nu am draga pentru tine

ela 1

06.07.2010, 17:24

ce bunatate...

nadina73 1

07.07.2010, 00:32

e la favo trebuie incercata arata tare bine,nota 10

epurasha2bb 1

27.07.2010, 19:31

excelent, 5 furculite!am papat si eu si e foarte aromata si miroase Dumnezeiesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu morcovi