Guguluf cu branza si visine

de Dea_Dea in Dulciuri, 10 Iun 2013 | 1828 vizualizari

 

L-am facut pentru prima data si a iesit delicioss! :)

 

INGREDIENTE

  • 400gr branza de vaci
  • 7 linguri zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr visine fara os

DECOR:

  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu branza si visine:

Branza se ameste ca cu 4 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, pana devine pasta.


Separat se bat albusurile, se adauga 3 linguri de zahar pudra , se mixeaza bine .Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si se omogenizeaza. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.


Compozitia de oua se pune peste crema de branza si se amesteca bine , se adauga visinile si se pun in tava unsa.


Se da la cuptor la foc potrivit 50min.


Se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar.


POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de visine merg si capsuni sau cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Lavinia 1

11.06.2013, 09:40

un deliciu

Dea_Dea 1

11.06.2013, 09:58

Multumesc dragilor

Alina26 1

11.06.2013, 16:54

..da..si arata foarte bine!!!!imi place!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu aroma de portocale si gem de coacaze