Guguluf cu branza si visine

de Dea_Dea in Dulciuri, 10 Iun 2013 | 2402 vizualizari

 

L-am facut pentru prima data si a iesit delicioss! :)

 

INGREDIENTE

  • 400gr branza de vaci
  • 7 linguri zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr visine fara os

DECOR:

  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu branza si visine:

Branza se ameste ca cu 4 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, pana devine pasta.


Separat se bat albusurile, se adauga 3 linguri de zahar pudra , se mixeaza bine .Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si se omogenizeaza. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.


Compozitia de oua se pune peste crema de branza si se amesteca bine , se adauga visinile si se pun in tava unsa.


Se da la cuptor la foc potrivit 50min.


Se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar.


POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de visine merg si capsuni sau cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Lavinia 1

11.06.2013, 09:40

un deliciu

Dea_Dea 1

11.06.2013, 09:58

Multumesc dragilor

Alina26 1

11.06.2013, 16:54

..da..si arata foarte bine!!!!imi place!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars