Guguluf cu cacao si visine

de MotanLaOale in Mancare copii, 12 Iul 2019 | 155 vizualizari

 

"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 500g visine
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu cacao si visine:

Visinile din congelator se lasa la dezghetat intr-o sita.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana se intaresc.


Se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana se intareste.


Se adauga zaharul vanilat si treptat uleiul si se mixeaza bine.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu o spatula pana la omogenizare.


O jumatate din compozitie se pune intr-un castron si se amesteca cu cacaoa cu o spatula pana la omogenizare.


Forma de guguluf se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.


In forma de guguluf se pune compozitia cu cacao si se presara visine.


Se toarna compozitia alba si se presara visinele.


Se introduce in cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 30-40 minute pana este facut si rumenit putin deasupra.


Se face testul cu scobitoarea.


Se lasa sa se raceasca 10-15 minute, se scoate din forma si se lasa sa se raceasca complet.


Se poate orna dupa dorinta cu diverse glazuri, frisca, ducceata....


Eu am presarat putin zahar pudra.


Se taie si se serveste!


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

14.07.2019, 20:22

Multumesc

lucy2002 1

15.07.2019, 21:08

MotanLaOale 1

15.07.2019, 21:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sweet Arpacas