Guguluf cu ciocolata si stafide

de ralu_ca in Prajituri, 13 Apr 2014 | 1274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 180 g faina
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 125 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat Burbon
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 100 g stafide
  • unt si faina pentru tapetat
  • glazura:
  • 1 ciocolata cu lapte
  • putin unt
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata si stafide:

Intr-un vas am mixat albusurile cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt, laptele si uleiul si se mixeaza dupa fiecare. Faina am amestecat-o cu praful de budinca si le-am incorporat in amestec. Forma de guguluf se tapeteaza cu unt si se presara cu faina. Am turnat jumatate din aluat, am presarat stafidele apoi restul de aluat. Se introduce in cuptorul preincalzit si lasam pana se coace. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca putin, se scoate din forma si se lasa sa se raceasca. Pregatim glazura pe foc si se toarna peste guguluf lasand sa curga si pe margini. Se lasa sa se intareasca ciocolata si apoi se feliaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

13.04.2014, 15:53

Rocsi 1

13.04.2014, 19:20

Foarte bun

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:57

Super combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec clasic marmorat