Guguluf cu ciocolata si stafide

de ralu_ca in Prajituri, 13 Apr 2014 | 1731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 180 g faina
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 125 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat Burbon
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 100 g stafide
  • unt si faina pentru tapetat
  • glazura:
  • 1 ciocolata cu lapte
  • putin unt
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata si stafide:

Intr-un vas am mixat albusurile cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt, laptele si uleiul si se mixeaza dupa fiecare. Faina am amestecat-o cu praful de budinca si le-am incorporat in amestec. Forma de guguluf se tapeteaza cu unt si se presara cu faina. Am turnat jumatate din aluat, am presarat stafidele apoi restul de aluat. Se introduce in cuptorul preincalzit si lasam pana se coace. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca putin, se scoate din forma si se lasa sa se raceasca. Pregatim glazura pe foc si se toarna peste guguluf lasand sa curga si pe margini. Se lasa sa se intareasca ciocolata si apoi se feliaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

13.04.2014, 15:53

Rocsi 1

13.04.2014, 19:20

Foarte bun

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:57

Super combinatie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de legume coapte
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv

ieri la 23:27

Ciuperci umplute

ieri la 22:02

Choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto

de Rocsi 9

ieri la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Chec cu vanilie si ciocolata