Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

de Panacris in Prajituri, 25 Oct 2012 | 1665 vizualizari

 

Un dulce rapid si satios. Anycostescu multumesc ptr inspiratie>:D

 

INGREDIENTE

  • iaurt 500 g;
  • zahar tos 200 g,
  • oua 4 bucati,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • margarina Rama 100 g,
  • praf de copt 1 plic,
  • faina alba de grau cat cuprinde (ca sa fie un aluat ca si la chec!),
  • stafide aurii 100 g,
  • zmeura proaspata 250 g,
  • cicolata rasa 100g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat si margarina moale. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga la amestecul de oua, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La final se adauga stafidele, zmeura si ciocolata rasa, amestecand usor.


Se toarna in forma de guguluf si se pun la copt in cuptorul preincins, la foc mediu cca. 50 de minute.


Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin.

 

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui cu cacao,

2

se pot folsi si alte combinatii de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

diaconta 1

25.10.2012, 20:35

normal,doar are tot ce-i trebuie ca sa fie bun

Rocsi 1

25.10.2012, 21:29

E asa mai de moldoveanca, dar merge

Bya Ralu 1

17.06.2013, 19:22

ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si alune