Guguluf cu mere

de diana_k in Prajituri, 7 Feb 2010 | 4011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 8 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 2 mere
  • 50 g stafide
  • scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu mere:

Pt blat:


Separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare care nu curge.


Punem pe rand galbenusurile si uleiul, amestecam usor sa se omogenizeze bine, adaugam si faina cernuta, praful de copt, stafidele, vanilia esenta de rom.


Turnam compozitia in forma de guguluf unsa cu ulei si presarata cu faina.


Merele le curatam de coaja si le taiem felii. Feliile de la un mar le presaram cu scortisoara si o lingura de faina, apoi le introducem in picioare (adica vertical) in aluat, celelalte le punem pe deasupra si presaram scortisoara.


Introducem tava la copt in cuptorul incins.


Am ornat cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diana_k 1

08.02.2010, 11:34

ma bucur ca va place.

ionela2682 1

10.03.2010, 13:12

arata super!felicitari!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:28

ce deliciossssssss lai decorat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si cacao