Guguluf cu nectarine si ciocolata

de Lau in Dulciuri, 5 Iul 2011 | 1205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • sare
  • 200 ml lapte
  • 350 g faina
  • esenta de lamaie
  • 1 praf de copt
  • nectarine
  • SOS DE CIOCOLATA
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nectarine si ciocolata:

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza putin. Se adauga galbenusurile, laptele, esenta si se mixeaza, dupa care se incorporeaza usor faina amestecata cu praful de copt.


Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina bine si se adauga compozitia. Nectarinele se spala si se taie felii subtiri, se adauga in compozitie si se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca in tava.


Cu ajutorul unui platou se rastoarna dintr-o miscare ferma.


Se face siropul-se amesteca toate ingredientele si se lasa sa fiarba la foc mic pana incepe sa se ingroase


Se toarna peste guguluf si se da putin la rece


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nectarine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

06.07.2011, 21:17

tare bun

Lau 1

06.07.2011, 22:12

multumesc

mamaieelena 1

07.07.2011, 17:22

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide