Guguluf din albusuri cu cacao si visine

de ionela2682 in Prajituri, 22 Iul 2011 | 2509 vizualizari

 

Pentru ca mi se adunasera iar albusuri am vrut sa experimentez. ceva bun.....!

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri de ou
  • 9 lg de zahar
  • 9 lg de faina
  • 9 lg de ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • cacao
  • visine din compot
  • zahar vanilinat 3-4 plicuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri cu cacao si visine:

Se bat albusurile spuma tare cu putina sare,se adauga zaharul si zaharul vanilinat...se mixeaza pana se topeste.


Adauga uleiul-omogenizam


-adauga faina in care am adaugat praful de copt si inglobam in aluatul de albus


Se toarna 1/2 din compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,adauga cateva visine fara samburi


In cealalta 1/2 compozitie ramasa adaugam cacao si omogenizam,turnam peste aluatul alb


Presaram deasupra iar visine si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:16

Wow! Arata perfect

lilik 1

26.07.2011, 13:24

super si ce bun tre sa fie

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:32

minunat arata.......................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si cocos