Guguluf din albusuri cu cacao si visine

de ionela2682 in Prajituri, 22 Iul 2011 | 3720 vizualizari

 

Pentru ca mi se adunasera iar albusuri am vrut sa experimentez. ceva bun.....!

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri de ou
  • 9 lg de zahar
  • 9 lg de faina
  • 9 lg de ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • cacao
  • visine din compot
  • zahar vanilinat 3-4 plicuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri cu cacao si visine:

Se bat albusurile spuma tare cu putina sare,se adauga zaharul si zaharul vanilinat...se mixeaza pana se topeste.

Adauga uleiul-omogenizam

-adauga faina in care am adaugat praful de copt si inglobam in aluatul de albus

Se toarna 1/2 din compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,adauga cateva visine fara samburi

In cealalta 1/2 compozitie ramasa adaugam cacao si omogenizam,turnam peste aluatul alb

Presaram deasupra iar visine si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:16

Wow! Arata perfect

lilik 1

26.07.2011, 13:24

super si ce bun tre sa fie

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:32

minunat arata.......................

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Negrese cu nucă