Guguluf umplut cu dulceata de gutui

de Bucataras Medi in Dulciuri, 29 Ian 2014 | 1201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • un strop de sare
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
  • Pentru umplutura
  • 1 borcan de dulceata de gutui de 400 g
  • Pentru decor
  • frisca
  • ciocolata alba
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf umplut cu dulceata de gutui:

Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile cu un strop de sare.Adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie si zaharul vanilat).Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.Amestecam bine cu o lingura de lemn.

Ungem o forma de guguluf cu ulei si o tapetam cu faina.

Turnam jumatate din aluatul pregatit mai sus, in forma.

In cealalta jumatate de aluat incorporam cacao si apoi turnam peste aluatul alb.

Preincalzim cuptorul.

Dam la cuptor ,la 180 grade pana cand prajitura este bine facuta(facem testul scobitorii)

Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca iar apoi scoatem guguluful din forma si il taiem pe jumatate,orizontal.Scobim partea de jos a gugulufului,umplem cu dulceata.Punem capacul si apoi ornam..........eu am folosit frisca,ciocolata alba si visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf umplut cu dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Cris2711 1

30.01.2014, 00:00

Mediii,ce deliciu)

diana_k 1

30.01.2014, 08:58

delicios!!

diaconta 1

30.01.2014, 22:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Chec cu crema de branza si nesquik