Gulaş

de diaconta in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2013 | 8862 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

06.03.2013, 23:08

Cred ca e mai lunga introducerea decat reteta ))))))

Corinuta 1

06.03.2013, 23:11

no! nu-i bai!

diaconta 1

06.03.2013, 23:12

Corina )))))))

T I M E A 1

06.03.2013, 23:17

buna tare mancarea asta. Azi am mancat si eu gulyas cu vita

delia64 1

06.03.2013, 23:26

Faina reteta , interesanta introducerea

gaby_duceag 1

06.03.2013, 23:34

simona72 1

06.03.2013, 23:36

Si noi facem mincarea asta, dar ii spunem tocana de cartofi...este f buna

mihaelar63 1

07.03.2013, 00:51

Evident , Diuta !!!

jolygina 1

07.03.2013, 01:46

ce idee buna ,trebuie sa fac si eu

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:35

O idee buna de pus in aplicare! Tot nu mai stiu ce sa gatesc.

Merisor 1

07.03.2013, 06:25

Bunatate de mancare e gulasul!

Sidy 1

07.03.2013, 07:57

Arata de nota 10 cu * * * * * Dia draga
Adevaratul gulyas unguresc are neaparat chimen in el

mena29 1

07.03.2013, 07:58

Preferatul Oanei!

Ina 1

07.03.2013, 08:15

gaby_gabytza 1

07.03.2013, 08:24

diaconta 1

07.03.2013, 08:44

Multumesc fetelor

MotanLaOale 1

07.03.2013, 08:44

bun bun

diaconta 1

07.03.2013, 08:46

Sidy
Stiu ca are si chimen,dar mamei nu-i place ,asa ca l-am adaptat gusturilor noastre,desi putin e chiar prea picant,areiul iute a fost cam "foc"

alba_zori 1

07.03.2013, 09:20

foarte bun,asi servi si eu un pic

ianculubita 1

07.03.2013, 09:47

Na,ca mi-ai facut pofta si trebuie sa fac si eu ca-mi place foarte mult!!

diaconta 1

07.03.2013, 09:50

Ianculubita
pofta se raspandeste repede,ca si eu am poftit la asa ceva,asa ca am prestat repejor

diaconta 1

07.03.2013, 15:06

Bine ca n-a venit si Padre,ca-mi mai ramane si mie o portie ))

Rocsi 1

08.03.2013, 20:27

O super bunatate..As servi o portie cu ochii inchisi

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 11:00

gustos gulasul

ArianaBala 1

12.03.2014, 16:57

Am facut si eu dupa reteta ta... A iesit minunat!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu cartofi noi