Gulas de pui cu ciuperci

de ela in Pui, 3 Noi 2011 | 7904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept pui
  • 1 conserva ciuperci felii
  • 1 fir praz
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • piper
  • ierburi italiene
  • 300 ml smantana
  • 200 gr pasta de rosii de casa
  • 3 linguri ketchup
  • 20 gr unt
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de pui cu ciuperci:

Taiem carnea cubulete si o condimentam cu usturoi pisat,verdeturi italiene,sare,piper.

Punem ciupercile la scurs intr-o sita.

Taiem prazul rondele si il calim cateva minute in ulei,apoi adaugam carnea si lasam la foc iute cateva minute,amestecand din cand in cand.Adaugam ciupercile si mai lasam pe foc cateva minute,amestecand.Adaugam smantana si amestecam bine.

Amestecam untul cu faina,pasta de rosii si le punem in sos si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea.La sfarsit adaugam ketchup-ul si oprim focul.

Servim cu piure de cartofi sau mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ela 1

04.11.2011, 15:52

Nadina ,ma gandeam eu ca vi dupa miros

mirela0911 1

04.11.2011, 23:03

Ce bunatate ai pregatit

Bucataras Medi 1

07.11.2011, 07:37

dau ciupercile la o parte si mananc numai puiul ............

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu legume