Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut

de Satisfyyourcravings in Pui, 10 Aug 2018 | 3495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame aripioare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 cana lapte batut
  • 1 lingurita paprika afumata
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare, piper
  • 1/2 cana pesmet (eu am folosit japonez- panko)
  • 1 lingurita mix de condimente italienesti
  • ulei
  • orez pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut:

Se amesteca laptele cu paprika, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, piper si pudra de usturoi si se toarna peste aripioarele curatate. Se lasa la marinat minim 2 ore. 

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se amesteca pesmetul cu mixul de condimente. 

Se acopera aripioarele complet cu pesmet si se asaza pe un gratar uns cu ulei aflat deasupra unei tavi (astfel devin mai crocante). Se ung cu putin ulei. 

Se gatesc 20 de minute pe raftul din mijloc, apoi se intorc si se mai lasa 10 minute. 

Delicioase cu orez cu legume sau cu cartofi prajiti/ la cuptor si sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cocos la tava cu cartofi aromati