Stufat din piept de pui

de Bucataras Medi in Pui, 16 Mai 2010 | 3624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 piepti de pui dezosati
  • .8-10 fire de ceapa
  • .8-10 fire de usturoi
  • . 1 pahar de vin alb
  • .ulei
  • .piper boabe
  • .2-3 foi de dafin
  • .1 legatura marar
  • .1 legatura patrunjel
  • .1/2 l suc de rosii
  • .sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul  incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit bucatile de carne se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt .Cand aceste sunt gata  se stinge cu vin, se adauga putina apa si apoi bucatile de carne,piperul boabe,foile de dafin.Se lasa sa dea in cateva clocote dupa care se adauga sucul de rosii, mararul taiat marunt si se potriveste de sare si piper.Se lasa sa scada bine sosul , se trage de pe foc si se aromatizeaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Stufat din piept de pui-0
Stufat din piept de pui-1
Stufat din piept de pui-2
Stufat din piept de pui-3
Stufat din piept de pui-4
Stufat din piept de pui-5
Stufat din piept de pui-6
Stufat din piept de pui-7

COMENTARII (21)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:58

nadina, din cauza ta nu mi-a mers calculatorul ................ asa ca astazi fara papa

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:59

ela, am primit mp ,am raspuns numai ca din gresala l-am expediat in alta parte si numai dupa aia mi-am dat seama...........sunt indragostita ,nu?

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:00

da, pusik merge ci mamaliguta...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!