Pui cu sos de morcov

de theodora in Pui, 24 Mar 2010 | 5308 vizualizari

 

inca o data regret k nu pot p[osta fotografii mai reusite

 

INGREDIENTE

  • o jum. pui de la tara
  • 2 morcovi mari,mari
  • o ceapa si cateva codite de ceapa verde
  • 2lg pasta de rosii
  • busuioc uscat,
  • 2foi de dafin,
  • piper
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de morcov:

se pune puiul la prajit in ulei de masline.cand este gata se scoate pe farfurie iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt si coditele de ceapa        verde(se calesc bine).separat intr-o olicica se fierb morcovii cu un cub de knorr.peste ceapa se adauga lg de pasta de rosii,se stinge cu zeama de la morcovi si se pune busuioc,foi de dafin.se lasa la fiert.intre timp se paseaza morcovii fierti bine si scursi de zeama si se adauga in tigaie,se amesteca si se subtiaza cu zeama de la morcovi,se mai lasa cateva min la fiert.cand este gata se trece totul prin sita iar in sosul rezultat se adauga marar verde si codite de ceapa verde si se serveste cu puiul prajit si cartofii prajiti sau preparati in alt fel.pofta maree!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

theodora 1

25.03.2010, 00:38

mersi mult si ma bucur ca va place pcat ca sunt pozele asa sterse k retetele sunt bune

nadina73 1

25.03.2010, 01:42

sant ok

Lau 1

07.09.2011, 13:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de pui