Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam guliile bine, le decojim si le scobim cu grija. Le oparim in apa cu sare timp de 4 minute, le scurgem si le lasam sa se raceasca.La carnea tocata adaugam o ceapa tocata fin, orezul, cimbru, boia dulce, sare, piper. Amestecam ingredientele pana se omogenizeaza compozitia, apoi umplem guliile. Le punem intr-o cratita, adaugam supa de legume astfel incat acestea sa fie acoperite si le punem la fiert timp de 10 minute.
Intre timp pregatim sosul de rosii: intr-o tigaie calim a doua ceapa in ulei de masline, punem sucul de rosii peste aceasta, 2 linguri de vin, faina si frunzele de busuioc. Fierbem 2-3 minute si dam la o parte. Punem guliile si sosul intr-un vas termorezistent, acoperim cu o folie de staniol si le dam la cuptor la 200°C pentru 30 minute.
Le servim fierbinti cu smantana si salata verde. Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult