Chiftelute

de LadyCrs in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2012 | 2372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne tocata porc+vita
  • o paine
  • 4 morcovi sanatosi
  • 10 catei de usturoi
  • condimente dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Punem carnea intr-un vas.

Morcovii ii curatam, ii spalam si ii dam prin razatoare.

Usturoiul il curatam si il pisam.

Painea o punem la inmuiat in apa.

Patrunjelul il tocam marunt.

Peste carnea tocata adaugam morcovii, painea scursa si faramata, ouale, patrunjelul , usturoiul si condimentele si amestecam bine pentru a se incorpora toate ingredientele.

Facem bilute si le asezam pe suprafata de lucru unsa cu putin ulei. Punem cratita in care vom praji la incins si prajim chiftelutele pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe un servet pentru a se scurge surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de primavara