Orez in doua culori

de aziz in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 2048 vizualizari

 

o sa va placa......

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare orez cu bobul lung (daca gasiti Basmati)
  • o ceapa alba micuta
  • supa instant o lingura
  • sare piper
  • jumatate pahar ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez in doua culori:

se pune uleiul intr-o oala la incins, cind incepe sa sfiriie se pune un pahar de orez doar unul si se prajeste pina ajunge la culoare maronie se amesteca incontinuu pentru a nu se arde; cind incepe a se colora se adauga ceapa taiata marunt si se continua prajirea pina se ajunge la culoarea maro


se adauga celalalt pahar de orez si 4 pahare cu apa (sau supa ),apa trebuie sa sie fierbinte ;se potriveste de sare, piper si supa instant .flacara aragazului trebuie sa fie cit mai mica pe tot parcursul procesului ,orezul se arde foarte usor .acum se adauga capacul la oala se se lasa la fiert pina se absoarbe toata supa dupa care se acopera oala cu un prosop ud sau cu folie de aluminium si se lasa asa inca 20 minute. se poate servi cu gratar,pui la cuptor sau prajit,si chiar cu supa de linte rosie. este excelent chiar si ca mincare de post...pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

aziz 1

10.11.2010, 14:01

merci sylvia ,

Laly 1

10.11.2010, 21:59

Trebuie incercat

kamy 1

10.11.2010, 22:03

super idee 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pipote