Gulioare umplute cu orez si ciuperci

de anuta in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 1098 vizualizari

 

Delicioase pentru vegetarieni si cei care tin post!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 gulii mari,
  • 4-5 ciuperci,
  • 3 linguri de orez cu bob rotund,
  • un morcov,
  • un ardei rosu,
  • o bucatica de telina,
  • jumatate de ceapa,
  • ulei,
  • sare,
  • amestec de condimente uscate,
  • o lingura de legume deshidratate fara sare,
  • marar si patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulioare umplute cu orez si ciuperci:

Se spala guliile se curata bine apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza miezul ajutandu-ne de o lingurita.


Se pune o craticioara cu apa si un praf de sare pe foc iar cand clocotese se scufunda guliile si se lasa sa fiarba cca 0 de minute dupa care se scot si se laa sase scurg cu fata in jos.


Se curata legumele apoi morcovul, telina si ardeiul se taie in cubuletete,ciupercile se feliaza. Se pune la incins un pic de uei apoi calim legumele adaugand si orezul.


Se pune cate un pic de apa inabusind astefl legumele si orezul.


Potrivim desare si condimente dupa gust iar cand rezul este umflat bine se da tigaia de pe foc si presaram verdeata tocata fin.


Se umple fiecare gulie si se aseza una langa alta intr-o forma de chec(sau tavita mai inalta),se adauga apap pana la marginea taiata a guliilor, se toarna si un pic de ulei,un praf de sare,legumele deshidratate si se da la cuptor cca 30 de minute.


Se servesc fierbinti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulioare umplute cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

noiinbucatarie 1

12.03.2016, 16:53

Nu am mancat niciodata, dar cred ca sunt foarte gustoase!

Valclaudia 1

12.03.2016, 19:42

foarte faina reteta dar tot nu am inteles cat fierbem gulioarele? ?

Gherca Daniela 1

13.03.2016, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu ciuperci la Multicooker