Gulioare umplute cu orez si ciuperci

de anuta in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 3991 vizualizari

 

Delicioase pentru vegetarieni si cei care tin post!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 gulii mari,
  • 4-5 ciuperci,
  • 3 linguri de orez cu bob rotund,
  • un morcov,
  • un ardei rosu,
  • o bucatica de telina,
  • jumatate de ceapa,
  • ulei,
  • sare,
  • amestec de condimente uscate,
  • o lingura de legume deshidratate fara sare,
  • marar si patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulioare umplute cu orez si ciuperci:

Se spala guliile se curata bine apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza miezul ajutandu-ne de o lingurita.

Se pune o craticioara cu apa si un praf de sare pe foc iar cand clocotese se scufunda guliile si se lasa sa fiarba cca 0 de minute dupa care se scot si se laa sase scurg cu fata in jos.

Se curata legumele apoi morcovul, telina si ardeiul se taie in cubuletete,ciupercile se feliaza. Se pune la incins un pic de uei apoi calim legumele adaugand si orezul.

Se pune cate un pic de apa inabusind astefl legumele si orezul.

Potrivim desare si condimente dupa gust iar cand rezul este umflat bine se da tigaia de pe foc si presaram verdeata tocata fin.

Se umple fiecare gulie si se aseza una langa alta intr-o forma de chec(sau tavita mai inalta),se adauga apap pana la marginea taiata a guliilor, se toarna si un pic de ulei,un praf de sare,legumele deshidratate si se da la cuptor cca 30 de minute.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulioare umplute cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rahela Velicu 1

12.03.2016, 16:53

Nu am mancat niciodata, dar cred ca sunt foarte gustoase!

Valclaudia 1

12.03.2016, 19:42

foarte faina reteta dar tot nu am inteles cat fierbem gulioarele? ?

Gherca Daniela 1

13.03.2016, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu compot de ananas