Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

de Panacris in Curcan, 12 Sep 2021 | 292 vizualizari

 

O nouă rețetă din colecția rețete de suflet ;) Mândru mi-s Bucătăraș! ;)

 

INGREDIENTE

  • Aripă și pulpă de curcan cca. 1500 g,
  • Ceapă galbenă 3 bucăți,
  • Ulei de porumb 2-3 linguri,
  • Ardei gras roșu 1 bucată,
  • Ciuperci de pădure conservate cca, 400 g,
  • Sare iodată,
  • Foaie de dafin 2 bucăți,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Usturoi 2-3 căței,
  • Cimbru,
  • Vin roșu demisec 100 ml,
  • Pastă de roșii cca. 100 ml,
  • Pastă de ardei 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 lingurițe,
  • Semințe de chimen 1 linguriță,
  • Găluște din cartofi, cca. 350 g.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi:

Carnea se curăță și se pune la fiert în vasul multicooker-ului l programul Boil cca. 30 de minute. Apoi  se scoate și se curăță de oase. Aparatul Multicooker Phillips se setează la programul Fry, pentru 10 minute, se pun bucățele de carne la călit în uleiul de porumb, pentru cca. 10 minute. Ceapa, ardeiul, se curăță, se taie mărunt, se adaugă la carnea fiartă, împreună cu ciupercile de pădure conservate, aparatul se setează la programul BOIL, pentru cca. 60 de minute, se adaugă cca. 1000 ml apă și apoi se apasă butonul START. După cele 60 de minute, se asezonează gulyas-ul cu sare, cimbru, piper, boia, semințe de chimen, pasta de roșii, pasta de ardei, vinul, apoi se setează aparatul din nou pentru cca. 30 de minute la boil. După 15 minute, se vor adăuga găluștele de cartofi și se mai lasă la fiert, până ce se gătesc. Gulyas-ul se servește fierbinte alături de murături de sezon. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Costita de Praid - reteta nr.1850