Gusa fiarta in moare

de kamy in Porc, 6 Ian 2011 | 17330 vizualizari

 

Gita fiind asa de ...bine dezvoltat...am facut o gramada din el.Acum nu ne ramane decat sa le mancam...da nu stiu zau ca parca nu-mi mai trebuie nimic....decat supe, ceai...si paine prajita.Din pacate poze nu am prea facut...ca am muncit...am fost o harnicuta si nu am avut timp de....distractie.

 

INGREDIENTE

  • gusa porc
  • moare
  • sare
  • foi de gafin
  • boabe piper
  • boia dulce,iute
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa fiarta in moare:

Gusa de porc am sarat-o foarte bibe si am lasat-o vreo 4-5 zile la rece.

Intr-o oala am pus 2 l moare,4 foi de dafin,cateva boabe de piper,am spalat gusa de sare,am bagat-o in moare si am lasat-o la fiert pana a intrat furculita usor in ea.

Pana a fiert gusa,am pisat vreo 6-7 catei de usturoi pe care i-am frecat bine cu o ling.de boia dulce si una de boia iute si 2 ling.de zeama in care a fiert gusa.

Cand gusa s-a fiert am scos-o pe o farfurie si am pus peste ea amestecul de usturoi si boia,avand grija sa se acopere peste tot.Am pus o folie peste si am dus-o in camara.

Se serveste cu ce va place,eu o mananc cu ceapa si paine,bineanteles.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa fiarta in moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

kamy 1

09.01.2011, 15:57

sylvia...da...e buna...da eu mananc o data de doua ori si gata....e prea grasa pt gustul meu

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:28

ce bunatati am ratat pe aici

kamy 1

17.01.2011, 17:47

cristina...iti trimit cu drag

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra