Gusa fiarta in moare

de kamy in Porc, 6 Ian 2011 | 11361 vizualizari

 

Gita fiind asa de ...bine dezvoltat...am facut o gramada din el.Acum nu ne ramane decat sa le mancam...da nu stiu zau ca parca nu-mi mai trebuie nimic....decat supe, ceai...si paine prajita.Din pacate poze nu am prea facut...ca am muncit...am fost o harnicuta si nu am avut timp de....distractie.

 

INGREDIENTE

  • gusa porc
  • moare
  • sare
  • foi de gafin
  • boabe piper
  • boia dulce,iute
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa fiarta in moare:

Gusa de porc am sarat-o foarte bibe si am lasat-o vreo 4-5 zile la rece.


Intr-o oala am pus 2 l moare,4 foi de dafin,cateva boabe de piper,am spalat gusa de sare,am bagat-o in moare si am lasat-o la fiert pana a intrat furculita usor in ea.


Pana a fiert gusa,am pisat vreo 6-7 catei de usturoi pe care i-am frecat bine cu o ling.de boia dulce si una de boia iute si 2 ling.de zeama in care a fiert gusa.


Cand gusa s-a fiert am scos-o pe o farfurie si am pus peste ea amestecul de usturoi si boia,avand grija sa se acopere peste tot.Am pus o folie peste si am dus-o in camara.


Se serveste cu ce va place,eu o mananc cu ceapa si paine,bineanteles.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa fiarta in moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kamy 1

09.01.2011, 15:57

sylvia...da...e buna...da eu mananc o data de doua ori si gata....e prea grasa pt gustul meu

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:28

ce bunatati am ratat pe aici

kamy 1

17.01.2011, 17:47

cristina...iti trimit cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Zama de moare cu carnati afumati