Gusa fiarta in moare

de kamy in Porc, 6 Ian 2011 | 9889 vizualizari

 

Gita fiind asa de ...bine dezvoltat...am facut o gramada din el.Acum nu ne ramane decat sa le mancam...da nu stiu zau ca parca nu-mi mai trebuie nimic....decat supe, ceai...si paine prajita.Din pacate poze nu am prea facut...ca am muncit...am fost o harnicuta si nu am avut timp de....distractie.

 

INGREDIENTE

  • gusa porc
  • moare
  • sare
  • foi de gafin
  • boabe piper
  • boia dulce,iute
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa fiarta in moare:

Gusa de porc am sarat-o foarte bibe si am lasat-o vreo 4-5 zile la rece.


Intr-o oala am pus 2 l moare,4 foi de dafin,cateva boabe de piper,am spalat gusa de sare,am bagat-o in moare si am lasat-o la fiert pana a intrat furculita usor in ea.


Pana a fiert gusa,am pisat vreo 6-7 catei de usturoi pe care i-am frecat bine cu o ling.de boia dulce si una de boia iute si 2 ling.de zeama in care a fiert gusa.


Cand gusa s-a fiert am scos-o pe o farfurie si am pus peste ea amestecul de usturoi si boia,avand grija sa se acopere peste tot.Am pus o folie peste si am dus-o in camara.


Se serveste cu ce va place,eu o mananc cu ceapa si paine,bineanteles.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa fiarta in moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kamy 1

09.01.2011, 15:57

sylvia...da...e buna...da eu mananc o data de doua ori si gata....e prea grasa pt gustul meu

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:28

ce bunatati am ratat pe aici

kamy 1

17.01.2011, 17:47

cristina...iti trimit cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Zama de moare cu carnati afumati