Mancare de castraveti acri si carne de porc

de Panacris in Porc, 20 Mar 2011 | 4888 vizualizari

 

Mai aveam cativa castraveti acri si am incropit o mancarica buna!!!

 

INGREDIENTE

  • carne de porc pentru gulas 750 gr.
  • castraveti acri 10 bucati
  • ciuperci 5oo gr.
  • ceapa 1 bucata
  • sare
  • piper
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • marar verde o legatura sau uscat 2 lingurite
  • faina 50 gr
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de castraveti acri si carne de porc:

Se curata ceapa si se taie rondele, se pune la calit in apa cu ulei. Carnea se portioneaza, cam cat sa iei o imbucatura, si se pune peste ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper si boia de ardei dulce. Se mai adauga apa cat sa acopere totul si se lasa la fiert cca. 30 minute. Intre timp castravetii se taie marunt si se dau intr/un clocot. Ciupercile daca sunt proaspete se curata si se dau intr/un clocot. Se strecoara castravetii si ciupercule si se pun in amestecul de carne. Se mai lasa sa fiarba impreuna cca. 10 minute. La final se desface faina cu un pic de apa rece sau lapte si se toarna peste mancarica.


Se mai da un clocot si e gata. Se serveste cu cartofi piure, orez, paste sau simplu cu paine.


Pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

se poate folosi si ceapa rosie!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de castraveti acri si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

21.03.2011, 18:07

Arata bine

Panacris 1

21.03.2011, 19:07

Multumesc!

Ina 1

21.03.2011, 19:27

delicioasa mancarica de castraveti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca