Snitel de porc natur

de babi5 in Porc, 12 Apr 2014 | 5438 vizualizari

 

Ce sa va spun decat ca este foarte bun, se prepara usor si destul de repede? Vi-l recomand cu tot dragul

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg  pulpa de porc dezosata
  • 150 ml ulei
  • 100 gr faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • 50 ml ketchup de casa (am adaugat eu  pentru culoare)
  • 1 cub knorr
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc natur:

Se portioneaza carnea in 10 bucati, apoi se bate bine, se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi bucatile de carne se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Se prajesc bine pe ambele parti, apoi le asezam intr-o cratita, punem apoi 2-3 polonice de supa de carne (eu am facut cu cub knorr), apoi am pus si ketchup de casa diluat putin. Acoperim si lasam la foc mic cca 10--15 minute

Si snitele sunt gata. Se servesc calde langa garnitura dorita. Se asezoneaza cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

  Prezentarea se face pe platou intins alaturi de garnitura dorita

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitel de porc natur-0
Snitel de porc natur-1
Snitel de porc natur-2
Snitel de porc natur-3
Snitel de porc natur-4
Snitel de porc natur-5
Snitel de porc natur-6
Snitel de porc natur-7
Snitel de porc natur-8
Snitel de porc natur-9
Snitel de porc natur-10
Snitel de porc natur-11
Snitel de porc natur-12
Snitel de porc natur-13

COMENTARII (18)

Xandrinne

Xandrinne 1

13.04.2014, 07:20

simonacallas

simonacallas 1

14.04.2014, 23:47

babi5

babi5 1

15.04.2014, 20:26

MotanLaOale,Xandrinne,simonacallas va multumesc din suflet de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!