Snitel de porc

de lucy2002 in Porc, 18 Ian 2020 | 1974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Cotletul se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Bucatile de cotlet se presara cu sare si piper pe ambele parti.

Ouale se bat bine si se adauga putina sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Trecem fiecare bucata de carne prin amestecul de faina-pesmet apoi prin compozitia de ou si le asezam in tigaia incinsa cu ulei la foc potrivit. Le prajim pe o parte si pe alta pana capata o culoar frumoasa aurie.

Scoatem snitelele pe un platou cu servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Noi le-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si o salata de ardei capia copt si sos de usturoi.

A fost delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc