Hake la cuptor

de deliciousflavours in Peste, 27 Sep 2011 | 4004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hake (puteti folosi orice fel de peste)
  • 2-3 catei de usturoi pisat
  • Lapte
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Faina
  • Margarina
  • Busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hake la cuptor:

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat, apoi il punem la marinat in laptele amestecat cu usturoiul pisat, sarea, piperul si boiaua. Eu l-am lasat aproximativ 5 ore la marinat. Inainte sa-l pregatim, il lasam putin sa se scurga, il dam prin faina si-l asezam intr-un vas yena. Deasupra punem cubulete de margarina si busuioc. Acoperim vasul cu capac si-l introducem la cuptorul preincalzit circa 30-40 minute. Inainte de a-l scoate, indepartam capacul si-l mai lasam asa vreo 10-15 min pana devine auriu si se formeaza o crusta crocanta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hake la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste