Hamburger

de AnyCostescu in Sandvisuri, 16 Oct 2012 | 1776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chifle (ale mele au fost facute in casa din 500 g faina,25 g drojdie,1 lingurita sare,1 lingurita zahar,aproximstiv o cana apa)
  • piftele de porc( 500 g carne tocata de porc, 1 ou,cimbru,rozmarin,usturoi,2 lg faina,ulei pt prajit)
  • 1 rosie
  • cascaval DELACO
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger:

Pentru chifle se framanta aluat normal, se lasa la crescut si se coc aproximativ 30 minute.


Pentru piftele se amesteca carnea si restul ingredientelor si se fac piftele de dimensiunea dorita si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servetel sa absoarba excesul de ulei.


Se ia o chifla se taie in doua, se pune o felie de cascaval delaco, o piftica, o felie de rosie si capacelul din chifla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

16.10.2012, 22:21

MotanLaOale 1

17.10.2012, 12:02

Sim0na 1

17.10.2012, 15:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian